Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честити пролетни празници!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честити пролетни празници!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 1009
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честити пролетни празници!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

Уважаеми жители на община Дулово,

С идването на пролетта настъпват и светлите празници Лазаровден и Цветница, които са предвестници на най-големия православен празничен ден - Възкресение Христово - Великден!

Това са празниците, които носят надежда и послания за доброта и обновление. В дните, когато всички трябва да спазваме противоепидемичните мерки, нека да бъдем внимателни и отговорни към себе си и близките.

В тези дни, когато православните християни окичват домовете си с върбови клонки, за да се прогони злото, нека да отправят своите молитви пред домашната икона и да поздравят своите най-близки хора у дома - с обич и надежда за по-добро бъдеще!

На многобройните именици в нашата община пожелавам от сърце - най-вече здраве, радостни моменти и повече сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари