НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Регион: Главиница Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 1130
НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С настъпващите Коледни и Новогодишни празници, искам да Ви поздравя и да Ви пожелая да бъдете здрави и силни, обичащи и вярващи!

Днес, когато целият свят е изправен пред редица изпитания, нека не забравяме, че можем да бъдем по-смирени и единни, и винаги да си подаваме ръка в трудни моменти!

Нека магията на светлите зимни празници ни подтиква да бъдем по-добри, по-искрени и състрадателни, и по-сплотени със семейството си!

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота! Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат!

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Пожелавам Ви градивна, добра и успешна 2021 година, която да Ви дари със здраве, берекет, лично благоденствие и сили за ползотворни дела!

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ,

кмет на община Главиница

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right