Откриха резиденция за възрастни хора в Межден

Откриха резиденция за възрастни хора в Межден

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2341
Откриха резиденция за възрастни хора в Межден

Старостта е привилегия, дадена не на всеки, а възрастните хора имат нужда не само от грижа за здравето, но и от внимание, общуване, забавление, усещане, че са полезни за другите.

Да осигури достойни старини, удобство и спокоен живот на хора от третата възраст е мисията на Резиденция за възрастни хора "Надежда"- с. Межден, община Дулово.

Резиденцията предлага 15 места в единични и двойни, комфортно обзаведени стаи със собствен санитарен възел, парно отопление със собствен котел и соларни батерии. Асансьорна уредба осигурява лесен достъп до етажите на сградата и до лятната градина.

image

Резиденцията разполага със собствена кухня, осигуряваща пет хранения дневно по меню, специално съставено от диетолог, съобразно нуждите на резидентите. Персоналът на заведението включва: здравен и социален работник, трудотерапевт и обслужващ персонал.

Поверете грижите за най- близките си хора на опитни специалисти. Подсигурете им спокойствие , сигурност и комфорт. Доверете се на Резиденция за възрастни хора "Надежда"- с. Межден, община Дулово.

image
image
image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right