Силистренско НПО с еко акция в заведения за хранене

Силистренско НПО с еко акция в заведения за хранене

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 521
Силистренско НПО с еко акция в заведения за хранене

Днес към каузата #БезОтпадъци се присъединиха и част от заведенията в град Силистра, съобщиха от СНЦ "Дуросторум-Дръстър-Силистра".

Екипът му предостави безвъзмездно за ползване 120 литрови кошове за разделно събиране на пластмаса на ресторанти и барове, в чиято ежедневна дейност се генерира пластмасов отпадък.

Така, събраната пластмаса ще попадне на правилното място - в големите жълти контейнери и ще продължи пътя си към рециклирането. Благодарение на ресторантите "Мерси", "Сладост" и "Уникато"; на снек бар "Бохеми"; на пицарии "Болярки" и Стоп"; на бистро "Амигос"

image

Сдружението е отворено и за други партньорства с ЕКОмислещи и ЕКОдействащи институции и организации, с цел повишаване на процента на активистите #БезОтпадъци.

Инициативата е част от проекта "Партньорство за красива и чиста България" на Сдружение BG Бъди активен и се осъществява с подкрепата на Фондация "Кока Кола".

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right