БК Доростол (14) срещу БК Дунав 2007 (14) - мач с огромен заряд

БК Доростол (14) срещу БК Дунав 2007 (14) - мач с огромен заряд

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 1293
БК Доростол (14) срещу БК Дунав 2007 (14) - мач с огромен заряд

Кой ще домакинства зона Добруджа"?

Това е въпросът, който тормози треньорските щабове на БК Доростол Силистра и БК Дунав Русе. Е моментът дойде, утре в нашата зала "Дръстър" (Манежа) от 11.30, двата отбора ще се изправят в кървава битка.

Последния път когато двата отбора се срещнаха бе на 12 декември в русенската зала" Дунав". Тогава нашите разгромиха с 37:57.

В страната ни има 6 региона (Добруджа, Рила, Загоре, Родопи, Витоша и Мизия). Първият отбор спечелил региона домакинства зона (това е турнир, в който класиралите се на 1-во и 2-ро място отиват на републиканско първенство, а 3-тият и 4 -тият се насочват към една от шесте зони). Накратко това означява, че ако БК Доростол победи БК Дунав 2007 ще домакинства зона Добруджа в нашата зала, което прави шансовете ни за класиане на финали огромни.

Нека всички да подкрепим младите ни баскетболисти, да напълним залата и нека върнем времето назад, когато залата бе тясна за онези запаляковци дошли да подкрепят БК Доростол.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right