МБАЛ Силистра с одобрен проект заради коронавируса

МБАЛ Силистра с одобрен проект заради коронавируса

Регион: Силистра Категория: Здраве Публикувано: Прегледи: 568
МБАЛ Силистра с одобрен проект заради коронавируса

"МБАЛ-Силистра" АД кандидатства по "Проект за незабавна подкрепа за подпомагане на уязвими общности, засегнати от кризата с вируса COVID-19 в България", съобщиха в сайта на болницата (www.new.mbal-silistra.bg).

След одобряването му, на 14.05.2020 г. по сметката на Болницата са преведени 10 000 лева от Фонд "Обединени срещу COVID-19", иницииран от Български дарителски форум, Фондация "Америка за България", посолство на САЩ в България и Американска търговска камара в България.

Неговата цел да подпомага уязвими общности, засегнати от вируса COVID-19 в България.

Благодарение на набраните дарителски средства от фондации, компании и индивидуални дарители, Фондът подкрепя дейности, насочени към първостепенни нужди, включително доставка на храни, лекарства, предпазни средства, ежедневна грижа, психологическа помощ и друг вид подкрепа, с които се цели оказване на помощ на най-уязвимите групи в обществото.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right