ОТНОВО СКАНДАЛ В ДУЛОВО: Алтимир Адамов с обръщение към жителите на общината

ОТНОВО СКАНДАЛ В ДУЛОВО: Алтимир Адамов с обръщение към жителите на общината

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 12971
ОТНОВО СКАНДАЛ В ДУЛОВО: Алтимир Адамов с обръщение към жителите на общината

Днес се проведе редовното заседание на Общински съвет Дулово, на което беше приет бюджета на общината за 2020 година. След като две поредни сесии не успя да събере нужните гласове, заради разногласия между съветниците, днес той беше приет.

Преди броени минути Народният представител от ПП ГЕРБ, Алтимир Адамов публикува обръщение към жителите на общината. Публикуваме го без редакторска намеса.

--------

Уважаеми жители на община Дулово,

Искам да се обърна към вас със следното уточнение!

Днес групата от общински съветници на ДПС гласува коренно различен бюджет на община Дулово от внесения такъв от кмета на общината! Приетия по този начин бюджет ще има своите последици по скоро негативни за жителите на община Дулово!

Групата от общински съветници на ГЕРБ гласува не против отпадането на таксите за детски градини, а против това че парите за таксите се осигуряват за сметка на социални дейности и закриване на определени щатни бройки от администрацията!

Има реална опасност да се закрият определени социални услуги /като социалния патронаж/!

Предложението, на което още държим е таксата за детски градини да отпадне за сметка на намаляване на възнагражденията на общинските съветници!

Знам че е трудно на общинските съветници от ДПС да се разделят със заплатите си, но все пак става дума за нашите деца!

С така приетия бюджет отпада възможност та да се извършат неотложни ремонти на детски градини и училища/там където учат децата ни/.

Това според мен е доста безотговорно поведение на общинските съветници от ДПС!

Призовавам ги да преосмислят своето решение в името на по-добро развитие на община Дулово и на нашите деца, нашето бъдеще!

Бъдете здрави!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари