Русенска фирма направи дарение на МБАЛ-Тутракан

Русенска фирма направи дарение на МБАЛ-Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 3231
Русенска фирма направи дарение на МБАЛ-Тутракан

На снимката: Д-р Богомил Бойчев приема дарението от представители на фирма „Бултекс 99”

Фирма "Бултекс 99" от гр.Русе дари 4000 ръкавици и 500 маски на МБАЛ-Тутракан, информира управителят на здравното заведение д-р Богомил Бойчев. Фирмата е производител на работно облекло и е с широк спектър от други дейности. Съвсем наскоро от същата фирма за болницата са закупени 100 защитни комбинезона.

"Това е изключителен жест. Такива постъпки ме въодушевяват силно, защото именно във време на криза, на трудност, ние трябва да се обединяваме, а не всеки да се движи само от егоистични и лични подбуди и от мисълта единствено за собствената си защита - каза д-р Богомил Бойчев. - Ние трябва да се справяме общо като една нация с предизвикателствата, които възникват пред нас. Такива предизвикателства сме имали в историята си немалко, а ще имаме и за в бъдеще."

Според д-р Бойчев, ситуацията на извънредно положение в страната заради коронавируса е своеобразен тест за способността ни да се организираме.

В началото на пандемичната криза, болницата в крайдунавския град получи дарение от 1000 маски и дезинфектанти от Община Тутракан.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right