Мобилен екип на БДС прие на място заявленията за нови документи на работници от ТПК "Добруджанка"

Мобилен екип на БДС прие на място заявленията за нови документи на работници от ТПК "Добруджанка"

Регион: Силистра Категория: Технологии Публикувано: Прегледи: 936
Мобилен екип на БДС прие на място заявленията за нови документи на работници от ТПК "Добруджанка"

След депозирана заявка от ръководството на ТПК "Добруджанка" в петък мобилен екип на сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Силистра прие на място заявленията за нови лични документи на близо 70 работници и служители на кооперацията.

Създадената отлична организация и пълно съдействие от страна на фирмата улесни процеса на административното обслужване. След подаден списък на желаещите да се възползват от услугата, служители на Паспортна служба извършиха необходимата проверка и отпечатаха предварително заявленията на гражданите. На място с мобилна техника стана снемането на биометричните данни - фотографиране, подпис и пръстов отпечатък. Осигурено бе ПОС терминално устройство, с което заплащането на необходимите такси също се извърши веднага. Така приемането на заявленията премина с бързи темпове, без да се налага работниците да напускат работните си места.

До края на месец март административните ръководители на институции и фирми и кметовете на общини и малки населени места могат да се възползват от възможността за организиран прием на заявления за подмяна на лични документи чрез мобилна станция, припомнят от сектор "Български документи за самоличност". За целта е нужно да депозират писмена заявка в деловодството на ОДМВР-Силистра или на електронен адрес silistra@mvr.bg. За повече информация - телефони 086 886201 и 086 886229.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари