Алтимир Адамов (ГЕРБ) ще съди Невхис Мустафа (ДПС) за 1 лев

Алтимир Адамов (ГЕРБ) ще съди Невхис Мустафа (ДПС) за 1 лев

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2982
Алтимир Адамов (ГЕРБ) ще съди Невхис Мустафа (ДПС) за 1 лев

Алтимир Адамов и инж. Невхис Мустафа / Колажът е на "Портал Силистра". Всички права запазени!

Алтимир Адамов, народен представител в 44-то Народно събрание от ПП ГЕРБ ще съди председателя на Общински съвет - град Дулово инж. Невхис Мустафа от ПП ДПС за сумата от 1 лев.

Това обяви той в личния си Фейсбук профил преди минути. Тъжбата е заведена до Районен съд - град Дулово, а представител на депутата е известният силистренски адвокат Пейчо Йовев.

Делото е предизвикано, след като на четвъртото за мандата заседание на ОбС Дулово, председателят на съвета инж. Нефхис Мустафа прочита декларация от името на всички съветници на ДПС, която според Алтимир Адамов съдържа не истини по негов адрес.

"Портал Силистра" се свърза с г-жа Невхис Мустафа, за да коментира заведената тъжба срещу нея, като тя заяви, че не се притеснява от нея. Добави още, че зад нея стоят с подписите си останалите 14-ма съветника от ДПС, а твърденията им в декларацията са подкрепени с доказателства.

Ето какво написа Алтимир Адамов, публикуваме го без редакторска намеса:

"На 28.01.2020г. бяха разпространени не истини по мой адрес! Тогава написах в моя профил цитирам "Всичко с времето си!". Е това време вече настъпи и ще дам възможност на хората, които разпространиха тези неистини да ги докажат в съда!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари