ОБНОВЕНА: ТИР предизвика верижна катастрофа с 3 коли до Кауфланд в Силистра

ОБНОВЕНА: ТИР предизвика верижна катастрофа с 3 коли до Кауфланд в Силистра

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 5396
ОБНОВЕНА: ТИР предизвика верижна катастрофа с 3 коли до Кауфланд в Силистра

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

Верижна катастрофа с участието на три леки автомобила е станала около 14:20 ч., в близост до хипермаркет Кауфланд в Силистра, съобщиха читатели на "Портал Силистра"

Очевидци разказаха пред наш репортер, че първата кола, шофирана от млада жена (не се вижда на снимката), набила рязко спирачки, за да не блъсне преминаващо улично куче. Втората била шофирана от младежи, които явно не са спазвали достатъчно дистанция и са се набили в теглича на първата.

Третата кола, шофирана от възрастен мъж също не е спазвала достатъчно дистанция и блъска втората. Младежите от втората кола излезли и агресивно нападнали жената предизвикала катастрофата, но възрастният мъж ги разстървал до идването на полиция.

Причинени са значително количество материални щети, като най-вероятно собственикът на третата кола ще трябва да плати повечко пари за ремонт, защото се е спукал радиатора, а водите му (на радиатора) са изтекли.

Към момента на мястото на инцидента вече има екип на КАТ, който изяснява причините довели до произшествието.

ОБНОВЕНА В 15:40 ЧАСА -----------------

С нас се свърза жената, която е управлявала първия автомобил, за да разкаже малко повече подробности за случилото се. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Пред мен имаше ТИР, който наби рязко спирачки и съответно едва спрях зад него. Момчетата също са спрели зад мен, но третата кола, която беше шофирана от възрастен мъж, който изобщо не е спрял и удря момчетата, а те се озоваха върху моя теглич.... Не е имало агресивно поведение от страна на момчетата, разбрахме се, като нормални хора, извикахме КАТ, а те си свършиха работата, за което им благодарим."

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right