Срещу 50 лева наши врачки лекуват коронавируса с магия

Срещу 50 лева наши врачки лекуват коронавируса с магия

Регион: България Категория: Здраве Публикувано: Прегледи: 706
Срещу 50 лева наши врачки лекуват коронавируса с магия

На снимката: Маг Радина

Фармацевтичната мафия тепърва ще се облажи с милиарди покрай епидемията на коронавируса от Ухан. Докато това се случи обаче, нашенските врачки първи се намърдаха в пазарната ниша на паниката и ниското ниво на информираност на населението и вече предлагат магическа защита срещу болестта видя Lupa.bg.

Тежкотонажната Маг Радина, някогашна редовна гастрольорка в забавното предаване "Господари на ефира", обяви от своя канал в ютюб безотказно лечение на коронавируса с "бели" заклинания. Екстрасенската дори обмисля национално "турне", по време на което да "ваксинира" населението срещу подходяща сума срещу новата чума.

Проверка на Lupa.bg показа, че традиционно за защитна "бяла" магия Радина взима само 50 лв. на калпак. Дали таксата ще бъде повишена покрай епидемията, предстои да видим. Далеч по-високи са цените на развалянето на черни магии и заклинания за смърт, които достигат до няколко хилядарки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right