"Разкопаха центъра! Бързо елате да снимате"... в Силистра

"Разкопаха центъра! Бързо елате да снимате"... в Силистра

Регион: Силистра Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 853
"Разкопаха центъра! Бързо елате да снимате"... в Силистра

"Разкопаха центъра! Бързо елате да снимате", това бяха думите на жена, която позвъни рано тази сутрин на служебния ни телефон в редакцията и то от непознат номер.

Екипът ни веднага изпрати фоторепортер, който да отрази случващото се. Въпросната жена е имала предвид новопостроения "Симеон Велики" в участъка до Пазара и по-конкретно срещу "PALACE TOWER".

На място имаше няколко машини, както и десетина служители на ВиК Силистра се бяха събрали в кръг около мястото, където явно трябваше да се изкопае дупка.

Видимо нямаше авария или теч на вода.

При появата на служебния ни автомобил и направената снимка, мъжете видимо вече бяха раздразнени и притеснени. На въпрос "какво се случва тук?", повечето се пръснаха, а един от тях помоли да не бъдат снимани.

По обяд вече имаше изкоп, който беше обезопасен с лента.

По обяд вече имаше изкоп, който беше обезопасен с лента.

Няколко минути преди края на работния ден дупката беше запълнена. НО! Нека не забравяме, че трябва да се наредят паветата. Каква е била причината за изкопа - остава мистерия.

image

ДОПЪЛНЕНА В 17:25 ч. -------------

Под публикацията ни в социалната мрежа Фейсбук, Даниел Борисов е споделил линк към пост в групата "Забелязано в Силистра", където преди 21 часа Йорданка Неделчева е публикувала снимка на извираща вода от въпросното място. Това вече дава отговор на въпроса "Какво се случва тук?", макар и получен по друг начин.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари