Какво ще бъде времето до края на седмицата

Какво ще бъде времето до края на седмицата

Регион: България Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 527
Какво ще бъде времето до края на седмицата

Снимка: Георги Марков. Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

В сряда сутрин над по-голямата част от страната ще е облачно. Очакват се превалявания от дъжд на места в северозападните райони на страната. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър, който привечер ще се усили и ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 7 и 13 градуса.

Облачно ще е времето и над планините. Преваляванията ще са от сняг, а под 1300 метра ще вали дъжд. Вятърът ще е умерен до силен от запад-северозапад. Максималните температури на 1200 метра ще бъдат около 4 градуса, а на 2000 метра - около -3 градуса.

По Черноморието ще е предимно облачно, а валежите ще са слаби и само на отделни места. Вятърът ще е слаб от запад-югозапад. Вълнението на морето ще е около 2-3 бала, температурата на водата е около 8 градуса. Максималните температури за деня ще са в интервала 9 - 13 градуса.

Утре времето ще е ветровито и облачността ще е променлива. В сутрешните часове са възможни превалявания от сняг, а температурите временно ще се понижат.

В петък ще има по-значителна облачност. Вятърът временно ще отслабне, но температурите ще останат по-ниски. В събота облачността постепенно ще започне да се разкъсва, а живакът в термометрите ще започне да се покачва.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари