Тежка катастрофа до 8-ми пост в силистренско. Пътят е затворен!

Тежка катастрофа до 8-ми пост в силистренско. Пътят е затворен!

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 9642
Тежка катастрофа до 8-ми пост в силистренско. Пътят е затворен!

Снимка: Мими Атанасова / Facebook.com

Тежка катастрофа, след осми пост е станала преди около час по главен път Силистра Добрич, съобщават членове на Фейсбук групата I see you KAT Силистра. На мястото на инцидента има полиция, пожарна и линейка. Към този момент няма информация за състоянието на участниците в ПТП-то.

ОБНОВЕНА В 16:01

Поне двама души са пострадали при катастрофата край силистренското село Срацимир. Това съобщиха от ОДМВР-Силистра. Те са били откарани в болница, където ще установят какви са нараняванията им.

"Допуснато е ПТП. В момента се прави оглед и заради това движението се отклонява.", уточни дежурният полицай в Силистра.

Според информация от социалната мрежа миниван и Renault са се ударили челно. Има и пострадал автомобил Daewoo, на който бронята и фарът са пострадали.

Има обходен маршрут: село Срацимир - Алфатар - кръстовище при село Кайнарджа - път ll-71.

Припомняме, че в 15:25 "Пътната агенция" съобщи, че временно се ограничава движението по път ll-71 Силистра-Добрич в района на Срацимир поради ПТП. Призовават се шофьорите да спазват указанията на пътните полицаи, да карат с повишено внимание и съобразена скорост.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right