Предложения за отдих на "Ученически отдих и туризъм" ЕАД - София чрез представителството си в Силистра

Предложения за отдих на "Ученически отдих и туризъм" ЕАД - София чрез представителството си в Силистра

Регион: Силистра Категория: Здраве Публикувано: Прегледи: 5405
Предложения за отдих на "Ученически отдих и туризъм" ЕАД - София чрез представителството си в Силистра

"УЧЕНИЧЕСКИ ОТДИХ И СПОРТ" ЕАД - СОФИЯ

гр.Силистра, ул. "Патриарх Дамян" № 5,

тел.-факс 086 820 137

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ОТДИХ

"УОС" ЕАД си запазва правото при промяна в цените на енергоносителите, консумативите и ползваните услуги да коригира цената за 1 пълен пансион съобразно настъпилите промени.

"УОС" ЕАД съдейства за осигурявяне на транспорт по цени, предлагани от транспортните фирми. Времетраенето, началната дата и желаният брой места за конкретната смяна се уточняват допълнително с "УОС" ЕАД. При организирани групи, на 10 ученици 1 ръководител е с безплатен престой, и допълнително възнаграждение за ръководителя. Предварителни заявки писмено или на телефоните на бюрото и потвърждаването им с внасяне на минимум 10 % капаро от стойността на услугата. Разсрочено внасяне на останалата сума, но не по-късно от 10 дни преди началото на смяната. Организирането и провеждането на летния отдих се осъществява в съответствие с Наредба № 2/24.04.1997 г. на МОН. Телефони за връзка: 086 820137, 0886107996, 0887423371.

УОС разполага с бази за отдих, непосочени в настоящата оферта, за които можете да получите информация на горепосочените телефони или в офиса на адрес гр. Силистра, ул. "Патриарх Дамян" № 5, офис 4, І етаж. УОС организира екскурзии по дестинации избрани от клиентите.

ПОЧИВНА БАЗА БАЛЧИК

Базата се намира до Ботаническата градина в гр. Балчик. Сградата е хотелски тип, категория две звезди с капацитет 110 места в стаи с три и четири легла, собствен санитарен възел.

ученици : нощувка - 10 лв.; пълен пансион - 16 лв. За възрастни: нощувка - 11 лв. ; пълен пансион - 21 лв.

ПОЧИВНА БАЗА РАВДА

Намира се в непосредствена близост до морския бряг. Разполага със стаи с по две, три и четири легла в монолитни триетажни сгради с етажни санитарни възли. ученици: нощувка - 10 лв.; пълен пансион - 16 лв. За възрастни: нощувка - 10 лв. ; пълен пансион - 20 лв.

ПОЧИВНА БАЗА КРАЙМОРИЕ

Базата се намира на 12 км. южно и гр. Бургас в самото селище Крайморие. Транспортни връзки - с влак до гара Бургас и с автобус до кв. Крайморие. Ученици: нощувка - 10 лв; пълен пансион - 16 лв.; възрастни: нощувка - 10 лв. ; пълен пансион - 20 лв.

ПОЧИВНА БАЗА " ИЗГРЕВ" гр. ОБЗОР

Базата е разположена над хълм от Стара планина сред богата зеленина. Сградите са масивни с етажни санитарни възли. Капацитетът на базата е 200 легла - в стаи 2, 3, 4 и 5 легла. В лагера има волейболно, баскетболно и футболно игрища, площадка за ролери, федербал и тенис корт. Създадени са условия за игра на тенис на маса. Ученици:нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 14 лв.;

възрастни: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 18 лв

ПОЧИВНА БАЗА ШКОРПИЛОВЦИ

Почивната база се намира в гориста местност, на територията на курортното селище Шкорпиловци, на 45 км южно от град Варна. Легловата база е от двуместни и триместни бунгала, двустайни и тристайни бараки с по 4 легла. Част от бунгалата са със собствен санитарен възел. Ученици: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 13 лв.;

възрастни: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 18 лв.

ПОЧИВНА БАЗА "ЗЛАТЕН ВРЪХ"-ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

Разположена е на 18 км. от гр.Варна в красивия курортен комплекс Златни пясъци в гориста местност, близо до плажа и до центъра на комплекса. Сградата е масивна с капацитет 100 легла в стаи с 2,3 и 4 легла и етажни санитарни възли. Ученици: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 15 лв.; възрастни: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 18 лв.

ПОЧИВНА БАЗА "ФИШ-ФИШ"

Намира се в близост до КК Албена и е разположена сред богата зеленина. Бунгалата са със стаи с 2, 3 и 4 легла със самостоятелен санитарен възел. Базата разполага с кафе-бар, спортна площадка и паркинг. В близост до базата са: Ботаническа градина - 6км.; Нос Калиакра - 40 км. Ученици: нощувка-9 лв.; пълен пансион- 14 лв.; възрастни: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 18 лв.

ПОЧИВНА БАЗА "ТЪРГОВИЩЕ" В КРАНЕВО

Почивната база е устроена на терасовиден склон в територията на курортното селище Кранево и отстои на 500м. от плажната ивица. Базата разполага с осем бунгала (40легла) със собствен санитарен възел и 60 места в бунгала с външни санитарни възли. В района има дискотеки, лятно кино, барчета и ресторанти. ученици: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 14 лв.; възрастни: нощувка - 10 лв. ; пълен пансион - 19 лв.

ПОЧИВНА БАЗА АТИЯ

Намира се в парк Росенец, обл. Бургас на морския бряг. Курортният комплекс е разположен в гориста местност на 17 км. южно от гр. Бургас. Съвременен комплекс - стаи с по 3 и 4 легла, кафе-сладкарница, спортна площадка. Ученици: нощувка - 10 лв.; пълен пансион - 16 лв. възрастни: нощувка - 11 лв.; пълен пансион - 21 лв.

ПОЧИВНА БАЗА "СОКОЛСКИ МАНАСТИР"

Намира се в съседство със Соколския манастир и близо до архитектурно-етнографския комплекс "Етъра". Масивна сграда със 45 места в стаи с 2, 4 и 6 легла. С етажни санитарни възли. Ученици: нощувка - 7 лв.; пълен пансион - 13 лв. възрастни: нощувка - 10 лв.; пълен пансион - 17 лв.

ПОЧИВНА БАЗА ВИДИМА

Разположена е в подножието на връх "Ботев", на 630 м надморска височина в кв. Видима на гр. Априлци, Ловешка област-място с отлична природа. Подходящ изходен пункт е за посещения на Троянски манастир, Природо-научен музей с. Черни Осъм, излети до хижа "Плевен", връх "Ботев", Видимското пръскало (най-високия водопад в Сев. България -80 м). Ученици: нощувка - 9 лв.; пълен пансион - 15 лв. възрастни: нощувка - 12 лв. ; пълен пансион - 19 лв.

ПОЧИВНА БАЗА ШИПКОВО

Разположена е на 50 км. от гр. Ловеч и 15 км. от гр. Троян в района на Шипковските минерални бани. Капацитет-80 места в масивна сграда на 3 етажа в стаи с две и три легла със самостоятелни санитарни възли. Базата е добър изходен пункт за туристически маршрути към хижите "Коман" и "Васильов".

Ученици: нощувка - 10 лв; пълен пансион - 15 лв.

възрастни: нощувка - 12 лв. ; пълен пансион - 19 лв.

ПОЧИВНА БАЗА ШУМНАТИЦА

Разположена на 1250 метра надморска височина, на 3 километра от курортния комплекс "Боровец". Разполага с 80 места в два масивни блока с локално парно и стаи с по 4 и 5 легла и собствени санитарни възли. Ученици: нощувка - 10 лв; пълен пансион - 16 лв. възрастни: нощувка - 14 лв.; пълен пансион - 20 лв

ПОЧИВНА БАЗА НАНОВИЦА

Почивната база се намира в югоизточния дял на Родопа планина, на 5 км от Момчилград. Базата разполага с 22 легла разположени в стаи и апартаменти със собствени санитарни възли. Изградена е на брега на два микроязовира, а култовият комплекс Татул е на 3 км от базата. Легендата гласи, че там е гроба на Орфей. На около 30 км. се намира и тракийското селище Перперикон. Ученици: нощувка - 9 лв; възрастни: нощувка - 14 лв.

ПОЧИВНА БАЗА "ИГЛИКА" в с. Марково

Базата се намира в месността Равнишките в землището на с. Марково на 15 км от гр. Пловдив. Сградата е двуетажна, стаи с по 4 легла и собствен санитарен възел. Град Асеновград е на 25 км., там може да бъде посетен Палеонтоложкия музей и Асеновата крепост. На 40 км. от "Иглика" се намира Бачковския манастир.

Цена за ученици: нощувка - 10 лв; пълен пансион - 16 лв. Възрастни: нощувка - 12 лв. ; пълен пансион - 20 лв.

ПРИКЛЮЧЕНСКА АКАДЕМИЯ "УОС 2012 - 2013"

Курс "ПЛАНИНСКИ ТУРИЗЪМ И ОРИЕНТИРАНЕ" - 3 дни / 15 лв. на дете/

1. Бивакуване сред природата, оформяне на палатков лагер, видове огнища и триноги 2. Планините в България, био-разнообразие, резервати, планинска екипировка и маркировка, организация на походи, ориентиране с компас и карта и чрез природни ориентири, полезни възли със специфично приложение 3. Изпит.

Курс "МЛАД ИЗСЛЕДОВАТЕЛ" - 4 дни / 24 лв. на дете/

1. Екипировка за експедиции и необходими консумативи, разпределение на задачите, подготовка на експедиционен дневник, правила за докладна документация, запознаване с полевата лаборатория и практически занимания за анализи. 2. Поход и тактики за събиране на информация, взимане на проби

3. Специфична екипировка, преодоляване на опасни трасета с въжена техника, въжен тролей и въжени стълби - забавна приложна практика] 4. Семинар и представяне на докладите от експедицията.

Курс "СКАЛНО КАТЕРЕНЕ" - 3 дни / 18 лв. на дете/

1. Бивакуване сред природата, оформяне на палатков лагер, видове огнища и триноги2. Различни стилове скално катерене, обекти в България за скално катерене, основни възли, практически тренировки в катерене 3. Осигуряване, видове маршрути, практически тренировки в катерени и запознаване със спецификата на въжетата и въжен инвентар и съоръжения.

Курс " КУРС КАЯК" - 3 дни / 18 лв. на дете/

1. Какво представлява каякинга, запознаване с екипировката за каякинг и възможностите за практикуване в България. Практически занимания влизане и излизане при каяка и гребане в посока. 2. Практически занимания по двойки, управление на каяк, завиване и слалом с каяк 3. Състезание изпит с каяк.

Курс " СКИ за НАЧИНАЕЩИ" - 3 дни / 18 лв. на дете/

Елементи от обучението: - ходене, обръщане, качване, падане, ставане право спускане - пързаляне по наклон снежно рало - контрол на скоростта и спиране по наклон дъга снежно рало.

Курс "ЗИМЕН ПЛАНИНСКИ ТУРИЗЪМ И ОРИЕНТИРАНЕ" - 3 дни / 18 лв. на дете/

1. Планините в България, зимна планинска екипировка и маркировка, организация на походи, ориентиране с компас и карта и чрез природни ориентири, опасности в планината през зимата.

2. Построяване на иглу и огнище през зимата, полезни съвети за оцеляване, първа помощ 3. Изпит и поход със снегоходки.

Курс " МЛАД ЖУРНАЛИСТ" - 3 дни / 15 лв. на дете/

1. Журналистика - похвати и избор на тема. Тактики за събиране на материал по тема и оформяне на темата. Практически тренировки, заснемане и интервюта 2. Придаване на контраст на определени детайли от материала, представяне пред публика. 3. Приключенска журналистика, работа в екип, оформяне на сензации и материали за състезания и обществени прояви.

Курс " МЛАД АРХЕОЛОГ" - 3 дни / 18 лв. на дете/

1. Археология - похвати и датиране. Правилни тактики за събиране на артефакти и изследователски материал. Практически занимания в анализ, сортиране и отбелязване на артефакти 2. Археологически сондажи и разкопки, практически занимания и участие в разкопки. 3. Заснемане на артефакти, изготвяне на доклади, организация на представяне на резултатите, работа в екип..

Курс "МЛАД ПЕЩЕРНЯК" - 4 дни / 24 лв. на дете/

1. Бивакуване сред природата, оформяне на палатков лагер, видове огнища и триноги 2. Пещерите в България, био-разнообразие в пещерите, пещерна екипировка, осветление и полезни възли със специфично приложение 3. Влизане в пещера - забавно кално и мокро приключение 4. Въжена градина с препятствия в гората и въжен тролей 5. Изпит.

Приключения с Champions Factory - пакети 2012-2013

Тайните на велосипеда. Пакет - "Машините" - 5 дни / 35 лв. на дете/; - Теоретично обучение за безопасно предвижване с велосипед в градски условия, видове велосипеди и дисциплини. - Велопоходи с осигурени велосипеди и каски за всички участващи и водени от обучени водачи. - Поход с практическо обучение по планинско ориентиране. - Начално обучение по преминаване на препятствия и майсторско управление на велосипед.- Състезание с прилагане на наученото от похода и лекциите. - Кино-вечер с прожектиране на филм на 4 м. Екран. - Дискотека с професионални DJ и техника.

Забележка: Офертата важи за следните бази: Априлци, Шумнатица, Шипково, Панорама, Албена - Фиш-Фиш, Кранево, Св. Св Константин и Елена.

Пакет - "Машините" - 3 дни /25 лв. на дете/ - Теоретично обучение за безопасно предвижване с велосипед в градски условия, видове велосипеди и дисциплини. - Велопоходи с осигурени велосипеди и каски за всички участващи и водени от обучени водачи. - Начално обучение по преминаване на препятствия и майсторско управление на велосипед. - Състезание с прилагане на наученото от похода и лекциите. - Кино-вечер с прожектиране на филм на 4м. Екран. - Дискотека с професионални DJ и техника.

Забележка: Офертата важи за следните бази: Априлци, Шумнатица, Шипково, Панорама, Албена - Фиш-Фиш, Кранево, Св. Св Константин и Елена.

Пакет - "Леонардо Да Винчи" - 3 дни /30 лв. на дете с консумативи/. "Леонардо Да Винчи " е пакет предназначен да провокира креативноста и артистичността в децата. Разнообразието от работилници и специализирани обучения ще даде възможност на децата физически да се докоснат до магията на изкуството и занаятите. - В различните работилници ще може да се изработват:

- Сапуни - Гривни и гердани пo Рисуване върху тениски

- Глинени фигурки пo Оцветяване на керамични фигурки

- Пирография - Поход. - Кино-вечер с прожектиране на филм на 4м. Екран. - Дискотека с професионални DJ и техника.

Бележка: В цената са включени консумативи за изработка на: 1 сапун, 2 гривни, една тениска, една глинена фигурка и една керамична фигурка.

Пакет - "Леонардо Да Винчи" - 5 дни /45 лв. на дете/. "Леонардо Да Винчи " е пакет предназначен да провокира креативноста и артистичността в децата. Разнообразието от работилници и специализирани обучения ще даде възможност на децата физически да се докоснат до магията на изкуството и занаятите. - В различните работилници ще може да се изработват:

- Сапуни o Гривни и гердани - Рисуване върху тениски

- Глинени фигурки - Оцветяване на керамични фигурки

- Поход. - Кино-вечер с прожектиране на филм на 4м. Екран.

- Дискотека с професионални DJ и техника.

Бележка: В цената са включени консумативи за изработка на: 1 сапун, 2 гривни, една тениска, една глинена фигурка и една керамична фигурка.

Пакет - "Сървайвър" - 3 дни /25 лв. на дете/

Пакет "Сървайвър" е предназначен за деца, които искат да научат повече за планината и различните начини за оцеляване в нея. Програмата включва теоретични лекции и практическо обучение.

- Поход с практическо обучение по планинско ориентиране.

- Разпъване на платки, правене и обезопасяване на огнище.

- Организиране на палатков лагер. - Обучение по стрелба с лък.

- Състезание с прилагане на наученото от похода и лекциите.

- Кино-вечер с прожектиране на филм на 4м. Екран.

- Дискотека с професионални DJ и техника.

Пакет - "Сървайвър" - 5 дни /35 лв. на дете/

Пакет "Сървайвър" е предназначен за деца, които искат да научат повече за планината и различните начини за оцеляване в нея. Програмата включва теоретични лекции и практическо обучение.

- Поход с практическо обучение по планинско ориентиране.

- Разпъване на платки, правене и обезопасяване на огнище.

- Организиране на палатков лагер. - Обучение по стрелба с лък.

- Обучение по ориентиране с компас и карта. - Състезание с прилагане на наученото от похода и лекциите.

- Кино-вечер с прожектиране на филм на 4м. Екран.

- Дискотека с професионални DJ и техника.

"ТИЙМ БИЛДИНГ"-подходящ за ученици и възрастни

Пакет - "Тийм Билдинг" - 1 ден /10 лв. на човек/ - 2 дни /18 в. на човек/ - 3 дни /25 лв. на човек/ Забавни тематични игри, състезания и предизвикателства. Очакват ви любопитни факти от историята на България. Участниците трябва да демонстрират проницателност, бързина, екипност и разбира се способност да се справят с логически задачи. Програмата може да включва и разнообразни и неочаквани екипни игри във вода (или с вода), поднесени с чувство за хумор, водна битка и откриване на съкровище ще разхладят участниците и ще стоплят екипните взаимоотношения. - Предварителен анализ и интервю. - Един или няколко професионални водещи. - Изготвяне на индивидуален сценарий. - При двудневен тийм билдинг има възможност за организиране на дискотека или киновечер.

Забележка: Офертата важи за следните бази: Априлци, Шумнатица, Шипково, Панорама, Албена - Фиш-Фиш, Кранево, Св. Св Константин и Елена.

*Цените, предложени в офертата, са валидни за резервации направени в периода 15.09.2012 - 15.06.2013.

** Цените са валидни за групи на 25 човека.

ЕКСКУРЗИЯ СОФИЯ-СОЛУН-СОФИЯ

Примерна програма София - Сандански - Солун (Гърция) - Сандански - София с автобус 3 дни (2 нощувки)

1-ви ден 12:00 ч. Отпътуване от София посока Сандански.

Настаняване в Почивна база "Сандански".

Свободно време. Вечеря. Нощувка. 2 -ри ден

08:00 ч. Закуска. Отпътуване за Солун. Посещение на Бялата кула- символ на града; площад "Наварино" с Двореца на Галер;

Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта "Ептапиргио" с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата "Св. Димитър"- необичайно красив храм,построен от розови тухли, където се пазят мощите на Св. Димитър. Свободно време. Отпътуване за Сандански. Вечеря и нощувка в почивна база "Сандански". 3-ти ден 08:00 ч. Закуска. Отпътуване за София. Цена: 98 лв. за ученици ; 110 лв за възрастни

Цената включва: - транспорт с лицензиран автобус от и до София

- техническо и екскурзоводско обслужване на групата

- медицинска застраховка; - 2 нощувки в Почивна база "Сандански" на база FВ (закуска, обяд и вечеря) Цената не включва: - входни такси за музеи, забележителности и разходи от личен характер Цените са калкулирани към 31.10.2012 г. За лица под 18 години - нотариално заверена декларация /родителско съгласие/. Ако пътува с двамата родители - копие от акта за раждане. За пътуване в Р. Гърция, е необходимо да имате валидна лична карта.

Малолетните лица пътуват задължително с валиден задграничен паспорт!

Организаторът си запазва правото да размества програмата с цел да се посетят повече туристически обекти.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right