Facebook превключва всички профили към новия Timeline

Facebook превключва всички профили към новия Timeline

Регион: България Категория: Технологии Публикувано: Прегледи: 1959
Facebook превключва всички профили към новия Timeline

Това, което беше само въпрос на време да се случи, вече е факт. Най-голямата социална мрежа Facebook обяви, че всички профили на потребителите ще бъдат принудително прехвърлени към новия дизайн, който беше показан през миналата есен и се нарича Timeline.

Решението ще влезе в сила поетапно и след няколко седмици в сайта вече няма да има профили, които все още използват стария дизайн. Потребителите ще получат едноседмично предизвестие, което ще им даде време да преценят какво искат да се вижда в новия им профил и какво не. По този начин би трябвало да се избегне инцидентното излагане на информация, която хората не желаят да споделят с всички.

Когато Facebook реши да ви прехвърли към новия Timeline ще видите предупредително съобщение в горната част на сайта, което ще ви подскаже, че промяната на профила вече е неизбежна и трябва да се подготвите за нея. Тогава започва да тече и седемдневният период, за който стана въпрос по-горе.

Досега новият дизайн на профилите беше по избор и потребителите не бяха задължени да го използват. Той беше пуснат за акаунтите на разработчиците на приложения още през есента, а в края на миналата година право да го използват беше дадено и на всички останали потребители.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right