Първи учебен ден в ОУ "Иван Вазов"

Първи учебен ден в ОУ "Иван Вазов"

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 1857
Първи учебен ден в ОУ "Иван Вазов"

Радостно викат децата навън,

лей като ручейче сребърен звън,

че за големи дела и мечти

класните стаи отварят врати!

Има дати, които не са отбелязани с червено в календара, но с особеното си очарование и емоционален заряд се нареждат до националните празници.

Първи учебен ден! Празник неповторим и съкровен, светъл и чист. Нашето детство, нашите първи уверени крачки в живота са немислими без училището, без словото, без книгите, без песните. Тази година на 17 септември училище "Иван Вазов" отрано се оживи, изпълни се с детски смях и глъчка, а училищният звънец призова учители и ученици към овладяване на нови знания и към разгръщане на творческите им възможности.

Огромно е вълнението на ученици, учители и родители. За първокласниците този ден е необикновен, защото е белязан от срещата с новото, неочакваното. Водени от своите учители, те ще опознават света. Тук ще се научат да четат и пишат, да пеят и рисуват. Тук ще намерят най-добрите си приятели.

На всички ученици и учители да е успешна и ползотворна новата учебна година!

На добър час, Вазовци![c][/c]

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right