Новоизбраният кмет на община Главиница - Неждет Ниази, положи клетва

Новоизбраният кмет на община Главиница - Неждет Ниази, положи клетва

Регион: Главиница Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 4058

Новоизбраният кмет на община Главиница - Неждет Ниази, положи клетва на заседанието на Общинския съвет проведено днес. Той бе избран на проведените частични избори на 2 октомври т.г. с 3 374 действителни гласове или 55,05%.

На заседанието се явиха общинските съветници от ДПС, ГЕРБ и БСП. Празни останаха местата на петимата съветници от Реформаторския блок.

В началото на сесията председателят на Общинската избирателна комисия - Венцислав Маринов, обяви резултатите от изборите.

Неждет Ниази се закле да служи вярно на гражданите на общината и подписа клетвен лист, след което председателят на Общинския съвет - Месут Алиш, му връчи символичния ключ на Главиница и кметската огърлица от Националното сдружение на общините в Република България.

Областният управител на област Силистра Стоян Бонев и народният представител Рамадан Аталай поздравиха новоизбрания кмет и му пожелаха да работи в интерес на цялото население на добруджанската община.

Събитието уважиха още народните представители от ДПС Невин Хасан и Ахмед Ахмедов, председателят на Обл.С на ДПС-Силистра Насуф Насуф, кметове и председатели на Общински съвети от съседни общини и много граждани.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right