Марешки отваря бензиностанция днес в Силистра. Пуска горивото на 0,99 лева за литър.

Марешки отваря бензиностанция днес в Силистра. Пуска горивото на 0,99 лева за литър.

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 15167
Марешки отваря бензиностанция днес в Силистра. Пуска горивото на 0,99 лева за литър.

Новата бензиностанцията на Марешки в Дунавския град, отваря врати днес с цена на дизела от 0,99 лева за литър.

Истинска истерия завладя шофьорите в Силистра, след като бизнесмена Веселин Марешки отвори новата си бензиностанция в дунавския град. Опашки от зажаднели за евтин дизел и бензин силистренци се извиха пред новия обект на булевард "Седми септември."

В петък, 1.04.2016, дизелът в "малката сицилия" се търгува за 1 лев за литър и то от големите вериги, които продават нафтата с 1 стотинки над бензиностанцията на аптекарския бос, а до лятото се очаква да падне до 0,60 лева за литър.

Кметът д-р Юлиян Найденов заяви, че вече е провел разговори с бизнесмена за намирането на терени в с. Богорово, с. Бабук и с. Брадвари където да изгради още три бензиностанции.

Марешки обяви, че в следващите няколко месеца ще открие бензиностанции в София и в Пловдив, и прогнозира, че горивото ще падне до лятото с още 20-30 стотинки.

Бензин А 95 е най-евтин в Силистра на цена 0,78 лева. Най-скъпият бензин е в Кърджали 2,23 лева за литър.

Честит 1-ви април, силистренци!

Надяваме се да сме успели да Ви развеселим с тази шега! Тя е плод на първоаприлското ни настроение и целта й е да предизвика Вашите усмивки!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right