Д-Р МАРИЯ СТОЙЧЕВА: Винаги съм търсила пътя, по който да предложа решение

Д-Р МАРИЯ СТОЙЧЕВА: Винаги съм търсила пътя, по който да предложа решение

Регион: Силистра Категория: Интервюта, Политика Публикувано: Прегледи: 1275
Д-Р МАРИЯ СТОЙЧЕВА: Винаги съм търсила пътя, по който да предложа решение

д-р Мария Стойчева в специално интервю за вестник "Силистра ПРЕС"

Д-р Стойчева, преди часове приехте 70 нови членове, според Вас на какво се дължи засиленият интерес към ПП ГЕРБ?

Според мен това бе осъзнат избор на всички, които са си подали заявления за членство в партията. Хората са на различна възраст от младежи навършили 18 години до пенсионери, за които доскоро се говореше като за симпатизанти на една определена политическа сила. Доказахме, че работим и с това засилихме интереса към партията. Ние работихме за града и хората от община Силистра.

Какви ще са основните Ви ангажименти към силистренци, като общински съветник?

Общински съветник съм вече осем години. Почти четири от тях бях председател на общинския съвет. Работя и ще работя за хората. Резултатите са в следствие човешкото отношение към всеки.

Винаги съм търсила пътя, по който да предложа решение. Водила съм се от това, че всеки човек счита своя проблем за най - важен, дори за другите той да изглежда малък.

Убедена съм, че администрацията на първо място трябва да чува хората и общностите. Да отговаря искрено и ангажирано, да създава доверие и да изисква отговорност. Условие за провеждане на политики е хората да са готови за тях и да ги очакват.

Какво ще направите Вие за младите хора?

Непрекъснато ме е грижа за младите хора. Те са високо образовани. Прави са да поставят изисквания за по - добро заплащане и навременна реализация. В нашия град има малко работни места, които могат да отговорят на изискванията им, за съжаление. Точно за това е важното, ние като общински съветници и общинска администрация, да работим сериозно с бизнеса, да разберем къде има нужда от кадри, с какви специалности. Да се разкриват паралелки в средните и висши училища с насоченост към пазара на труда. Да се използват всички програми, по които може да се даде път на младите. Ние всички градим заедно пътя, по които вървим. Стремленията на поколенията не се различават. Искаме по-красива Силистра. Искаме работни места, нова и модерна инфраструктура. Места за спорт, отдих и култура. Бизнес с по- добри възможности. Инвеститори с потенциал.

Призовавам всички да гласуват - това ни отнема до 1-2 минути. Нека заедно да определим ангажиментите на местната власт, защото ако пропуснем този избор, следващият е след 4 години. Гласувайте с №5 в бюлетината за кмет на град Силистра и за общински съветници.

Община Силистра има нужда от силен кмет и от силен Общински съвет. И това е екипът на политическа партия ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky