OFFroad Нова Черна`2011

OFFroad Нова Черна`2011

Регион: Тутракан Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 766
OFFroad Нова Черна`2011

На 11 юни 2011 година в село Нова Черна в местността "Калето" се проведе OFFROAD-състезание за високопроходими джипове организирано за втори път от Чавдар Владимиров-жител на село Нова Черна. В ранното утро на деня валеше дъжд. Читалището беше отворено за да приеме участниците от цяла България в състезанието и за провеждането на техническата конференция ръководена от Чавдар Владимиров.Децата от АФС по стар черненски обичай посрещнаха екипажите с питка и китка здравец, като им пожелаха успешен старт и финал.Регистрацията на участниците се извършваше от Тодорка Владимирова-съпруга на организатора и председател на читалището и Тодор Георгиев-съорганизатор,а пътната карта и друг вид документи бяха разпечатани на новата ИКТ предоставена от програмата "Глоб@лни библиотеки-България"към читалищната библиотека .В залата бяха дошли много жители и гости на селото въпреки проливния дъжд. Това не помрачи настроението, напротив импулсира ги за нови предизвикателства по набелязаното трасе. Пътната карта беше подробно разяснена от Чавдар Владимиров,а пред автомобилите беше плиснато менче с вода за успешен старт и финал.

image

А и дъжда спря ,слънцето се усмихна,екипажите тръгнаха съпроводени от екипите на РПУ, "Спешна помощ" с ръководител Антон Владев,журналисти от в-к "Тутракански глас" , БНТ,много жители. Старта беше даден в 10.00 часа. Шоуто започна с бурни ръкопляскания за стартиращите. Трасето за разлика от миналата година беше по-трудно, с много препятствия, но отказали се нямаше.Стартираха 21 екипажа.За радост на новочерненци селото ни беше представено от два екипажа: Цветослав Цветков-водач на автомобил и навигатор Тихомир Киров и втори екипаж -вече участвалите за втори път Борис Радославов-водач и Венимир Николов-навигатор.

Състезанието премина при много добра организация.На първо място се класираха: Матей Георгиев и Милен Милков-Русе, на второ- Еран Мехмедов и Мехмед Мехмедов-Кубрат, на трето- Крум Димитров и Марин Косев- Велико Търново.

image

Нашите екипажи се представиха достойно, като за първо участие на екипажа Цветков-Киров със състезателен № 7 те се класираха на седмо място, а екипажа Радославов -Николов -дванадесето място.Поздравления за нашите момчета и успешно представяне на другите състезания. Наградени бяха победителите с купи, финансови средства и предметни награди осигурени от дарители и лично от организатора Чавдар Владимиров.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky