Златка Питакова: Алфатар е град с възрожденски дух

Златка Питакова: Алфатар е град с възрожденски дух

Регион: Алфатар Категория: Общински съвет, Поздрави Публикувано: Прегледи: 616
Златка Питакова: Алфатар е град с възрожденски дух

Уважаеми съграждани, приемете най-искрени поздравления по повод 40-ата годишнина на нашия град, в който по неповторим начин са вплетени миналото и настоящето, възрожденския дух и пословичното трудолюбие на алфатарци. Гордеем се с достойните дела на нашите предци, защото това, което е сега Алфатар, е съградено с многолетните усилия на поколения преди нас.

Признателност и уважение към всички, утвърдили с труда си Алфатар като съвременен български град. Нека в празничния ден сме заедно, както досега в името на по-доброто европейско бъдеще на родния ни град. Чест и удоволствие е в навечерието на този празничен ден от сърце да отправим поздрав до всички, които обичат Алфатар и ни поздравяват с празника. Пожелаваме им да бъдат здрави, щастливи и разумни, и нека мъдри решения бележат пътя им!

Честит празник и на всички

жители и гости

на Алфатар!

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ АЛФАТАР

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗЛАТКА ПИТАКОВА

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари