Човек на "24 часа" основен лектор в дискусия срещу корупцията

Човек на "24 часа" основен лектор в дискусия срещу корупцията

Регион: България Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 2058
Човек на "24 часа" основен лектор в дискусия срещу корупцията

Разследващата журналистка от екипа на в. "24 часа" Алексения Димитрова е сред двамата основни лектори в предстоящата дискусия "Журналисти срещу корупцията за правова държава", организиран от Фондация "Фридрих Еберт", съобщиха от централата на СБЖ, съорганизатор на проявата. Неин партньор е Александър Кашъмов, шеф на юридическия екип на Програма "Достъп до информация". Тричасовата дискусия е на 25 февруари в пресклуба на БТА на ул. "Цариградско шосе" в София.

4 семинара планира СБЖ през настоящата година по различни теми във Варна, Велико Търново, Панагюрище и София. Предстои и първото заседание на петчленна комисия за създаване на проект за Закон за българските журналисти. За последно у нас специално законодателство за журналисти е имало през далечната 1941 г.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right