"Дни на моя град" в Дулово

"Дни на моя град" в Дулово

Регион: Дулово Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 2454
"Дни на моя град" в Дулово

В Дулово започват майските културни тържества "Дни на моя град". Те ще продължат до 24 май. Тази вечер е откриването на детска карикатурна изложба. Утре ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметниците на загиналите във войните от дуловския край. Вечерта концерт ще изнесат читалищните самодейни състави. На 12 май в градския музей в Дулово ще бъде открита живописна изложба, гостуваща от галерията в Силистра.

14 май е Денят на Дулово и тогава ще се проведе "Карнавал Златното магаре" от 15 ч. Ще се представи гостуваща карикатурна изложба от Разград и ще се проведе детско надпяване "Дуловски славеи". От 18 ч. ще започне празничен концерт, посветен на Деня на Дулово, в който ще вземат участие ансамбъл "Добруджа" и група "Фанданго". Денят на Дулово ще завърши с празнична заря.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right