Ремонтират сградата на общинската администрация в Алфатар

Ремонтират сградата на общинската администрация в Алфатар

Регион: Алфатар Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 781
Ремонтират сградата на общинската администрация в Алфатар

В Алфатар започна основен ремонт на сградата на общинската администрация. Той се прави с пари, отпуснати от Международния фонд Козлодуй - близо 120 хил. евро. Извършва се цялостно саниране на сградата - външна изолация, подмяна на дограмата и на част от отоплителната инсталация, каза за Радио Шумен кметът на Алфатар Йорданка Узунска.

Единственият ремонт на сградата е правен около 2003 г., когато е подменено покривното покритие, обясни кметът.

До края на месец май трябва да завърши работата по триетажната сграда. Община Алфатар кандидатства и за отпускане на средства за ремонти на улици и подмяна на осветлението в града, за реконструкция на ВиК системи в селата Алеково и Васил Левски и за изграждане на туристически център. "Нашата политика, като малка община, е да кандидатстваме там, където има 100% финансиране", каза още кметът Йорданка Узунска.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right