Станимир Маринов - MVP на 18-ия кръг в НБЛ

Станимир Маринов - MVP на 18-ия кръг в НБЛ

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 633
Станимир Маринов - MVP на 18-ия кръг в НБЛ

Станимир Маринов от Балкан е най-полезният състезател в изминалия 18-и кръг на Националната баскетболна лига. Младият баскетболист на Балкан направи страхотни мачове за тима си напоследък и след последния съвсем заслужено се изкачи на първата позиция в класацията за MVP на кръга. Въпреки загубата на отбора си от Спартак Плевен, Маринов беше много силен със своите 26 точки (5 тройки), 5 асистенции, 4 откраднати топки и 3 борби. Тези показатели му носят и най-високия коефициент за миналия кръг - 28.

Освен че стана MVP, Станимир Маринов направи това, влизайки от пейката. Той е на върха в класацията за най-добър шести играч.

Напомняме на всички, че Станимир Маринов, който е родом от Силистра играеше за СКБ Доростол и точно с този клуб той постигна едни от първите си успехи, благодарение на треньорите: Светлана и Лъчезар Тодорови, като беше един от най-добрите играчи на тима. От 2 години Маринов играе за Ботевградския "Балкан" постигайки успех след успех!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари