Някои го предпочитат голово, ОФК "Доростол" и ПФК "Лудогорец" - нулево

Някои го предпочитат голово, ОФК "Доростол" и ПФК "Лудогорец" - нулево

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 2313
Някои го предпочитат голово, ОФК "Доростол" и ПФК "Лудогорец" - нулево

За две седмици професионалните отбори на футболните клубове "Доростол 2003" и "Лудогорец" се срещнаха два пъти на един и същи стадион - "Луи Айер" в Силистра. Играха общо 180 минути, за да се преборят за 4...нули. Колкото да си разделят по две точки за класирането. И да станат ясни няколко важни неща, сред които: в Разград имат претенции, че с купени играчи са направили отбор (ама друг път!), в Силистра може да се радват, че с млади момчета могат да се борят поне за "купата на доброто впечатление".

image

Двете дербита са и индулгенция пред общинските съветници в Силистра, склонили "без бой" (е, и с малко сделки помежду им?) да заделят от прокъсания бюджет на общината 150 бона футбола в града (барабар с детско-юношеската школа) За да не срамим пред спонсорите Живко Великов и "Стройпроект" АД, дето засега дават, без да искат нищо от града и управата му (най-малкото не се е чула приказка за някакви техни щения, каквато е практиката на много места в страната).

Мачът бе напрегнат и динамичен, имаше и голови положения, за да бъдат повод за агитката ни да не млъкне през цялото време, защото гостенската рано-рано й мина мерака, може би разбра накъде вървят нещата. Иначе, "пак тоя съдия" без малко да ни прецака с "тънка свирка", явно купена на промоция. Пък и смел - даде два червени картона, без никой да резбе защо точно на Дечев ог Разград и особено на Беадиров от Силистра. И още 6 жълти картона регистрира за протокола. В 24-я кръг "Доростол 2003" гостува в Несебър, където загуби предишния двубой с 0:2.

image

...И отново интересен транспарант на стадиона: "Не правете платена любов". Миналия път надписът също лбе странен: "Върнете футбола на Русе", като че ли някой го беше загубил в Силистра. Шоу да става, ако не на терена, поне на трибуните.

Ново е и рекламното пано на стадиона в Силистра, с надпис sportisimo.bg, същият е на гърба и на фланелките на "Доростол". Казват, негов собственик бил спонсорът Живко Великов.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right