47-годишен мъж загина при пожар в силистренското село Средище

47-годишен мъж загина при пожар в силистренското село Средище

Регион: Кайнарджа Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1929
47-годишен мъж загина при пожар в силистренското село Средище

47-годишен мъж от силистренското село Средище загина при пожар снощи. Пламъците са избухнали в къщата на Себайдин Ридван Мустафа около 1,30 след полунощ, съобщи кметът на селото Георги Василев. Съседите видели огъня минути по-късно и повикали пожарната. Огнеборците са пристигнали към 3,30 часа. През това време жители на селото се опитвали с подръчни материали да гасят пожара.

До сутринта обаче е изгоряло всичко, останали само стените на трите стаи на старата къща.

Трупът на Себайдин Мустафа е бил открит близо до вратата на стаята, в която спял. Сигурно се е опитвал да излезе навън, когато върху него се е срутил горящият покрив, разказа кметът на Средище. Предполага се, че е включил уред за отопление за през нощта и вероятно от там е тръгнала искрата, довела до пожара.

Себайдин живеел сам и в къщата не е имало други хора. Родителите му били починали преди време. Имал близки в Турция, които му помагали. Бил безработен. По професия шофьор. От време на време се хващал на работа в местните земеделски кооперации.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right