Абитуриенти-отличници в Дулово получиха златни медали от кмета

Абитуриенти-отличници в Дулово получиха златни медали от кмета

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2433
Абитуриенти-отличници в Дулово получиха златни медали от кмета

Кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед спаси традицията на предшествениците си и се срещна с абитуриентите-отличници от общината. На зрелостниците от трите учебни заведения ПГООТ, СОУ "Христо Ботев" -с. Паисиево и СОУ "Васил Левски"-Дулово той пожела здраве и успех не само на матурите, но и на предстоящите кандидатстудентски изпити.

На празничната среща присъстваха зам.-кметовете Юксел Исмаил и Йорданка Стойчева, Серихан Сефер, гл.експерт отдел "Образование", Рейхан Узунов, секретар на община Дулово, директорът на дирекция "Финанси" Светла Господинова, както и директорите на съответните учебни заведения.

За първи път младежите получиха златни медали от името на Община Дулово за отличното си представяне по време на учебния процес в изминалите години.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right