Върнаха непълнолетна "булка" на родителите й

Върнаха непълнолетна "булка" на родителите й

Регион: Дулово Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1581
Върнаха непълнолетна "булка" на родителите й

За по-малко от час служители на РУ "Полиция" - Дулово откриха и върнаха на родителите му 14-годишно момиче, избягало от дома си в шуменското село Изгрев.

Сигналът за случая е получен на тел.112 тази нощ, около 01,00 часа от майката на изчезналото момиче. Тя разказала на полицаите, че девойката имала приятел в Дулово, с когото се запознала по Skype. Информацията била предадена от ОДМВР-Шумен на дуловското полицейско управление. Дежурните полицейски екипи предприели незабавни действия за издирването на бегълката и в рамките на по-малко от час я открили заедно с приятеля й в дома на негови родственици в града. Полицейски екип отишъл в дома на родителите на 21-годишния Ю.Х., но него го нямало. Минути след това, той и непълнолетното момиче са открити в дома на роднини на момчето. Отведени са в полицейското управление в Дулово, където обяснили, че имали намерение да живеят на семейни начала.

През деня Ю.Х. бил в село Изгрев, хванали си такси, и заминали към Дулово. Пред униформените момичето обяснило, че всичко е станало по нейно желание.

Около 02.30 часа момичето било предадено с разписка на родителите й.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right