Илия Добрев и Адриана Ангелова - с две първи места на "BRNO OPEN"

Илия Добрев и Адриана Ангелова - с две първи места на "BRNO OPEN"

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 7340

Силистренската двойка по спортни танци Илия Добрев и Адриана Ангелова се завърнаха с още две престижни отличия от един от най-рейтинговите международни турнири по спортни танци в света "BRNO OPEN" ("БЪРНО ОУПЪН").

Турнирът се проведе на 24-ти и 25-ти март в южноморавската столица и втори по големина град в Чехия - Бърно. Това бе първото международно състезание, в което Илия и Адриана участваха от началото на годината, като те отново достойно представиха България и града ни на това престижно състезание. На 24-ти март във възрастовата група на Илия и Адриана - JUNIOR I (юноши до 13 години) се проведе състезанието по стандартни танци, като силистренската двойка бе класирана от деветчленното жури на първо място. Това се повтори и на 25-ти март, когато също девет съдии, но различни от оценяващите през предходния ден, класираха Илия и Адриана на първо място и при латиноамериканските танци. И на този турнир класата на силистренската двойка бе достойно оценена.

Самият турнир "BRNO OPEN" е един от най-престижните в света. От общо над 2000 турнира в цял свят, които мерят ръст в спортните танци, "BRNO OPEN" към момента е на 17-та позиция по рейтинг. Това още веднъж показва значимостта на постижението на Илия и Адриана.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right