Празник за децата на Алфатар по случай 1 юни

Празник за децата на Алфатар по случай 1 юни

Регион: Алфатар Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 211
Празник за децата на Алфатар по случай 1 юни

Кметът на община Алфатар д-р Янка Господинова подари един прекрасен ден на децата от цялата община по случай Международния ден на детето - 1 юни.

Началото на празника започна в 10:00 часа на площада пред НЧ "Йордан Йовков-1894г." гр. Алфатар. На откритата сцена децата се потопиха в тайните на древната игра - шаха. Децата се запознаха с правилата на играта, взеха участие, което предизвика много радост и удивление у малките зрители. Най -малката община в областта стана част от Националния шахматен турнир Асеневци, който се провежда в общо 50 общини в България.

След това д-р Господинова посрещна децата на стадиона в града, където ги очакваше голяма празнична торта. Но голямата атракция за всички беше самолет пускащ бонбони, топки и много подаръци.

Кметът на община Алфатар пожела на всички деца да са здрави, да имат щастливо и безгрижно детство.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари