Община Тутракан организира дискусия за развитието на футбола

Община Тутракан организира дискусия за развитието на футбола

Регион: Тутракан Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 154
Община Тутракан организира дискусия за развитието на футбола

Община Тутракан организира работна среща, посветена на въпроси и проблеми, свързани с футбола в града. Събитието е насрочено за 26 март 2024 г. от 17:30 часа и ще се проведе в залата на Общинския съвет.

На срещата са поканени всички заинтересовани жители на общината, които имат желание да участват в диалога и да споделят своите идеи за развитието на спорта и по-конкретно футбола в Тутракан.

Инициативите като предстоящата работна среща в Община Тутракан са от съществено значение за устойчивото развитие на местните общности.

Създаването на диалог между жителите и властите открива пътя към нови възможности за развитието на детския и младежкия спорт. Така се създават условия за повече деца и младежи да се включват и да спортуват активно. Срещи като тази, могат да допринесат за усъвършенстването на спортната инфраструктура, да насърчат социалната интеграция чрез спорт.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари