Жителите на Главиница отбелязаха Бабинден

Жителите на Главиница отбелязаха Бабинден

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 483
Жителите на Главиница отбелязаха Бабинден

Навечерието на празника служителите от Община Главиница поздравиха лично специалистите от Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ-Тутракан. Поднесоха цветя и поздравителен адрес от името на кмета на Община Главиница.

image

г-жа Иванка Сярова - зам.-кмет "Социални дейности и образование" заедно със самодейците от НЧ "Христо Ботев - 1940г." гр. Главиница, посетиха г-жа Татяна Димитрова - акушер и медицинска сестра и Център за спешна медицинска помощ гр. Главиница, Филиал Силистра. От името на г-н Неждет Джевдет поднесоха поздравления, цветя с пожелание за здраве, щастие, благополучие.

Празникът беше отбелязан от стотици жени от цялата община в Домашен социален патронаж - гр. Главиница с изпълнение на ритуала по "къпане" на бабата и с пожелания за здраве и много новородени деца.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари