ELICA CUP: Коледен Баскетболен турнир

ELICA CUP: Коледен Баскетболен турнир

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 634
ELICA CUP: Коледен Баскетболен турнир

Силистра се превръща в център на младежкия баскетбол с провеждането на Коледния Международен Баскетболен турнир ELICA CUP, организиран от ЕЛИКА Груп, главен спонсор на БК Доростол.

Турнирът, планиран за 22 декември 2023 г. в зала Дръстър, ще събере четири отбора: БК Доростол Силистра, Вълци Разград, БК "Unstoppable" от Добрич и Basket Club Symbol Fox от Румъния.

Силата на местния баскетболен клуб и ангажираността на треньорите Лъчезар и Светлана Тодорови са ключови фактори за успехите на Доростол. ELICA Груп изразява гордост от своето дългогодишно партньорство и подкрепа за развитието на младите спортисти.

Турнирът, предназначен за момчета до 14 години, отразява успеха на Силистра, станал Републикански шампион, и очаква да предложи вълнуващи двубои и нови приятелства. Организаторите са подготвили различни изненади за участниците, подчертавайки коледния дух и радостта от спорта

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари