BILLA отново отвори врати в Силистра

BILLA отново отвори врати в Силистра

Регион: Силистра Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 1566
BILLA отново отвори врати в Силистра

С поздрав на кмета г-н Александър Сабанов и с тържествен църковен ритуал отслужен от ставрофорен иконом Добри Чаков и подаръци за всички служители от изпълнителния директор г-н Вигинтас Шапокас бе открит магазин BILLA ДНЕС, научаваме от Фейсбук страницата на администрацията.

По време на тържествената церемония, г-н Александър Сабанов- кмет на община Силистра отправи пожелания за здраве и много клиенти към екипа на магазина, и изрази увереност, че в листата с асортименти на Била ще бъдат включени и ще намерят място на пазара и продукти от местни производители, които са висококачествени.

Гости на откриването бяха и председателят на ОбС г-н Димитър Трендафилов и зам.-кметът УТ инженер Тихомир Борачев.

image

Новият модерен магазин в град Силистра е инвестиция от близо 2 млн. лв. С откриването на новия си магазин в Силистра, веригата разкрива 30 нови работни места.

Обектът се намира в центъра на града, на бул. " Симеон Велики" 25 и е вторият магазин в страната от формата BILLA ДНЕС, с площ от 450 до 600 кв. м. Новата концепция съчетава удобството на квартален магазин с богато разнообразие от свежи продукти на достъпни цени.

За по-голямо удобство, клиентите могат да се възползват и от каси на самообслужване, които позволяват по-бързо и лесно маркиране и заплащане на покупките.

Магазинът ще посреща клиентите всеки ден от понеделник до неделя от 7:30 до 22:00 часа.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари