В петък откриват новия Ритейл парк в Силистра

В петък откриват новия Ритейл парк в Силистра

Регион: Силистра Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 12232
В петък откриват новия Ритейл парк в Силистра

© ГЕОРГИ МАРКОВ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

В петък (1 септември) е официалното откриване за работа с клиенти на новия Ритейл парк в Силистра, научаваме от Фейсбук страницата на парка.

Целият комплекс е построен върху площ от 10 000 кв.м. и се намира на бул. "7-ми Септември" 33. Теренът разполага с 80 паркоместа и 6 търговски обекта, от които 5 ще започнат работа през септември - KiK, Pepco, LC Waikiki, Sinsay, Efbet.

Изграждането на подобни търговски средища е все по-популярно в България. Идва ред и на Силистра, благодарение на частна инициатива, разположена върху терен на ул. "Седми септември". За подобна в съседен Разград се казва, че като инфрактруктура става дума за "големи магазини с избор между нови за пазара марки и други, с предлагане на разнообразни стоки и услуги, струпани на едно място, при ниски цени и удобен паркинг".

Според публикация на сайта www.ekip7.bg, "Ритейл парковете са успешни навсякъде по света и особено на пазари, които са ценово чувствителни, както е в момента. Тези проекти предлагат преимущества както за купувачите, така и за наемателите.

От една страна, този тип проекти спестяват време на купувачите, тъй като под един покрив се помещават няколко големи магазина, например хранителен хипермаркет, магазин за мебели и обзавеждане, за електроника, черна и бяла техника, вериги от типа строителен хипермаркет.

Това е практично решение за забързания начин на живот. От друга страна, търговците също имат интерес да присъстват в такъв проект - наличие на голяма площ, синергия с други допълващи се магазини, леснодостъпна локация".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари