Детска градина "Нарцис" чества 50 годишен юбилей

Детска градина "Нарцис" чества 50 годишен юбилей

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 899
Детска градина "Нарцис" чества 50 годишен юбилей

© ГЕОРГИ МАРКОВ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

През 1974 година, преди точно 50 години," Нарцис" отвори врати за първи път като детска градина. В това място децата могат да се забавляват, да учат и да растат в приятелска и безопасна среда. Днес, след пет десетилетия, детската градина "Нарцис" е тук, за да празнува своя 50-годишен юбилей, научаваме от "КВОРУМ".

През годините детската градина "Нарцис" се превърна в символ на професионализъм, доказано добри практики и синергия между традиция и новаторство.

Градината продължава да следва своята мисия - да предоставя на децата възможност да преживеят ежедневието на забавен и увлекателен начин, докато изграждат устойчиви и благополучни отношения с останалите деца и с педагогическия екип. В създадените подходящи условия за отглеждане, възпитание, социализация и обучение на деца от 1 до 7 годищна възраст.

image

От 50 години ДГ "Нарцис" поставя постоянни усилия за това да бъде най-доброто място за ранно детство в града. Градината предлага не само страхотни условия за игра и преживяване. Там се намира и единствената ясла в района. За отглеждането и възпитаването на децата в яслената група се грижи екип от професионалисти - медицински сестри с дългогодишен опит в тази сфера.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky