Пет години затвор за жена с БМВ причинила смърт на пътя

Пет години затвор за жена с БМВ причинила смърт на пътя

Регион: Тутракан Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 4360
Пет години затвор за жена с БМВ причинила смърт на пътя

снимката е илюстративна!

Наказателен състав на Окръжен съд-Силистра призна Т.Д. от село Нова Черна, община Тутракан, Силистренска област, за виновна в това, че на 19.10.2019г. при управление на моторно превозно средство-лек автомобил марка "БМВ 318", в пияно състояние с концентрация на алкохол в кръвта 0,98 на хиляда, е нарушила правилата за движение по пътищата, като управлявала автомобила със скорост около 118,19км/ч.( при максимално допустима скорост за конкретния пътен участък от 90км/ч.), и по непредпазливост е причинила смъртта на 33-годишния И.Й. от село Ряхово, Русенска област.

Съдът наложи на подсъдимата Т.Д. наказание "лишаване от свобода" за срок от пет години, при първоначален общ режим на изтърпяване, като с присъдата бе лишена и от право да управлява МПС за същия срок.

Т.Д. е на 34 години, български гражданин, с висше образование, неомъжена, безработна, неосъждана.

Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана пред Апелативен съд-Варна.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky