В Тутракан грейнаха празничните светлини

В Тутракан грейнаха празничните светлини

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 821
В Тутракан грейнаха празничните светлини

Общинска администрация - Тутракан и Общински център за извънучилищни дейности зарадваха жителите на града с празничната програма по случай запалване на светлините на коледното дръвче.

Организаторите спретнаха чудесна "Коледна бъркотия". Участие взеха талантливите деца от Театрален кръжок при ОЦИД с ръководител Анелия Калдарева. Коледен дух внесоха даровитите певци от детските вокални групи "Усмивчица" и "Слънчева усмивка", както и момичетата от "Вива тийнс", подготвени от музикалния педагог Доротея Бальовска. Едни от най-любимите коледни песни изсвириха музикантите от духовия оркестър, с ръководител Николай Николов. За доброто настроение и усмивки допринесе таланта и харизмата на водещия - Живко Жечев, професор в Шуменския университет. Най-зрелищната част от програмата бе уникалното огнено шоу на артистите от "F4" от Бургас. Специален гост на тържеството беше, и Дядо Коледа, който със своите джуджета раздаде лакомства на децата. В края на празника кметът д-р Димитър Стефанов отправи своите благопожелания към всички присъстващи. Секунди след това грейнаха и светлините на коледното дръвче, а небето беше осветено от празнични фойерверки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right