Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 246
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

В тези празнични дни всеки един от нас отново преживява красотата и емоцията на най-красивия и уникален за света и само български празник - на четмото и писмото-на образованието и културата-24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Празникът е на всички нас, но позволете ми да приветствам специално децата и учениците, учителите от детските градини и училищата в нашата община, библиотечните и читалищни дейци и да им пожелая най-вече здраве, да вярват в собствените си сили, да продължават да защитават постиженията на дуловското образование и култура и да имат нови успехи.

На абитуриентите от Випуск-2022 желая от сърце-реализиране на всички мечти, здраве и щастливи, неповторими мигове, успех във всяко начинание!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right