DJ Andrew feat. Nika - 11.03.2011 live @ Club Rouge

DJ Andrew feat. Nika - 11.03.2011 live @ Club Rouge

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 482
DJ Andrew feat. Nika - 11.03.2011 live @ Club Rouge

Петък, 11 март в клуб ROUGE ще се състои едно от най-интересните партита за тази година. Зад пулта ще бъде Андрей Генчев по-известен като DJ Andrew. Андрей е роден на 8-ми януари 1985 година, като последните 10 години отделя на неговата кариера като DJ. Днес той е един от резидентите на BEDROOM Sofia партнирайки си с едни от най добрите DJ-и в цяла България. Сред тях са Liubo Ursiny, който през август 2010 подгрява Armin Van Buuren на най-големия Summer Fest @ Cacao Beach - Слънчев Бряг - DJ №1 в света за последните 3 години. Друга знаменитост на клуба е DJ Mascota, който през месец септември 2010 "разби" публиката в друг силистренски клуб.

Друтият интересен факт, който организаторите са ни подготвили е живият вокал на Nika, която се включва доста добре в стила на Аndrew.

Е, това беше от нас, накратко очаква Ви едно невероятно парти, придружено от много емоции!

11 март (петък)

Club ROUGE

ВХОД СВОБОДЕН

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари