Дядо Коледа сбъдна детски мечти в Дулово

Дядо Коледа сбъдна детски мечти в Дулово

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 652
Дядо Коледа сбъдна детски мечти в Дулово

За първи път тази година социална услуга от община Дулово, успя да се включи в най- мащабната коледна Кампания за сбъдване на желания на деца и младежи. Център за обществена подкрепа -Дулово в сътрудничество и с подкрепата на НПО "Операция: Плюшено мече", заедно с всички техни дарители успяха да зарадват и изненадат потребителите на социалната услуга с персонални и желани от децата коледни подаръци.

Благодарение на тази кампания, много деца успяха да почувстват магията на красивия празник, за първи път получиха мечтания подарък лично от дядо Коледа и повярваха в чудеса! "Няма по- велико чувство от това да видиш сълзи от радост в невинните детски очи и да знаеш, че ти също си допринесъл за това!" -сподели Магдалена Панева, управител на Центъра.

Екипът на ЦОП- Дулово изказва своите искрени благодарности на всички участници и дарители, спомогнали за сбъдването на детски мечти!

Екипът на ЦОП-Дулово е от 6 човека, които работят с 38 деца(потребители) и техните семейства от населените места в общината и града, а капацитета на социалната услуга е за 25 потребители.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари