Последно за 2021 година заседание на ОбС Дулово

Последно за 2021 година заседание на ОбС Дулово

Регион: Дулово Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 804
Последно за 2021 година заседание на ОбС Дулово

Последното за годината заседание на ОбС Дулово започна с обръщение от Ели Тодорова- областен управител на област Силистра, която благодари на председателя на ОбС Дулово инж.Невхис Мустафа и на кмета на общината д-р Юксел Ахмед за ползотворната съвместна работа и пожела на присъстващите хубави празници. В заседанието участва и заместник-областния управител Минчо Йорданов

Специално място бе отредено на спортистите от клуба по борба "Лудогорец"-Дулово с треньор Халибрам Алиев. Младите борци са участвали в регионални, национални и международни състезания и са завоювали призови места. За упорития си труд и за достойното представяне на училищата си и общината те бяха поздравени от кмета на общината д-р Юксел Ахмед и председателят на общинския съвет инж. Невхис Мустафа, които им връчиха поздравителни адреси, предметни и финансови подаръци.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари