Детска градина „Роза“ стартира проект „Сезоните на моето детство“

Детска градина „Роза“ стартира проект „Сезоните на моето детство“

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 460
Детска градина „Роза“ стартира проект „Сезоните на моето детство“

Днес ДГ "Роза", гр. Силистра, стартира своя нов проект "Сезоните на моето детство". Целта му е запознаване и обогатяване на представите на децата с характерни особености и природни красоти през различните годишни времена.

image

Първата дейност по проекта се реализира чрез проведени развлечения "Здравей, златна есен!" в ДГ "Роза" 1 и "Есенен карнавал" в ДГ "Роза" 2. Децата се забавляваха на открито, като пяха и рецитираха любими детски песнички и стихове, посветени на сезона есен.

image

Интересен момент от забавлението бе направата на различни фигури от купчини есенни листа, нападали в дворовете на детската градина, като слънце, сърце, есенно листо, усмивка и др. Дейностите, които предстоят да бъдат реализирани, ще включват представяне на няколко онлайн прояви: изложба от природни материали с участието на деца и родители, драматизация на приказки, есенен рецитал със стихотворения от родни автори, музикални поздрави и др.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right