Вратарят на "Доростол 2003" пуснат да си ходи, чакат колегата му от Балчик

Вратарят на "Доростол 2003" пуснат да си ходи, чакат колегата му от Балчик

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 738
Вратарят на "Доростол 2003" пуснат да си ходи, чакат колегата му от Балчик

Хитът в селекцията на силистренския футгбол, вратарят от Русе Александър Димов, си "ходи дома" по своя воля, защото се е взел насериозно и решил да показва мускули пред ръководството на тима. "Скрепено е от нотариус напускането му", обявиха от клубния офис. Случаят е от миналата седмица, поради което на вратата срещу "Добруджа" успешно се справи досегашната резерва Иван Димитров. Тогава Димов, макар и №1 като футболист на феновете на Силистра за миналата година, не бе в списъка на участниците за мача. "Отива май в Поморие", бе загадъчната задявка от клуба. "Чакаме вратаря на "Черноморец" - Балчик, който изпадна от "Б" Източна група, след като не получи доверието на общинските съветници в черноморския град, негласували пари за футбола", казаха още от управата на общинския футболен отбор. ОФК "Доростол 2003" има подкрепата на местните парламентаристи и общината, тъй като на сесията, приела бюджета на общината, стана ясно, че се заделят нови 150 000 лева за всичките формации (представителния професионален тим + детските + юношеските формации). С тях ще се издържат подготовката, състезанията в различните групи и базата (стадионите "Луи Айер" и "Доростол").До края на годината основно пари даваха бизнесменът от Варна Живко Великов и "Стройпроект" АД, които са единствените големи частни спонсори.

В идеалния състав на Football24.bg попадат петима играчи на Доростол. Това са вратарят Иван Димитров, както бранителите Венци Мартинов и Галин Богданов, дефанзивният халф Стефан Дончев и Георги Бижев, който бе с основна заслуга за двете попадения на Тодорин Димитров.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари