Общинският съвет в Ситово проведе заседанието си за месец август

Общинският съвет в Ситово проведе заседанието си за месец август

Регион: Ситово Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 1086
Общинският съвет в Ситово проведе заседанието си за месец август

Заради усложнената епидемична обстановка, с цел опазване на здравето на гражданите, заседанията на постоянните комисии, както и заседанието на Общинския съвет в Ситово са закрити за граждани. Редовното заседание на местния парламент свикано от неговия председател Ридван Кязим в последния ден на м.август работи по дневен ред, в който са включени осем докладни записки.

Общинските съветници приеха отчетите за дейността на СПОХ "Независим живот" и на Общинско предприятие "Общински имоти и услуги - 2021" за първото полугодие на 2021година.

Приети са Годишен план за социалните услуги в общината за 2022 г., План за интегрирано развитие на Община Ситово за периода 2021 - 2027 година, както и с предложения за разпореждане с общинска собственост в с.Гарван и с.Ситово.

image

Разходването на месечните обезпечения и отчисления за 2020 година по чл.60, ал.2, т.1 и 2 и чл.64, ал.1 от Закона за управление на отпадъците, събрани за периода 01.03.2020 г. - 31.12.2020 г. също бе част от дневния ред на сесията с прието положително решение.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky