Семейна двойка от Силистра на финала на телевизионно шоу

Семейна двойка от Силистра на финала на телевизионно шоу

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1410
Семейна двойка от Силистра на финала на телевизионно шоу

На финалната права е телевизионният формат "Един за друг", който е актуален всяка вечер от вторник до четвъртък по една от водещите национални телевизии вече четвърти месец. За пръв път от много време насам в подобни предавания има и участници от Силистра. Добрата новина от последния засега излъчен епизод е повод да кажем "Честито на Яница (21 г.) и Момчил (31 г.) - финалисти сред 4 най-добри от 13 семейни двойки, участвали във формата".

В борбата за първото място, наградата за което е натрупана в рамките на състезанието сума - засега нашите имат най-малка "зестра", остават освен представителите на Силистра (една от най-интересните и непредвидими в поведението си в игрите двойки), още и семейни дуети от София, Перник и Бристол (Великобритания).

В близкото минало представители на Силистра е имало във форматите "Биг Брадър", "Екс фактор", "Мюзик айдъл", "Като две капки вода", в които те са били сред най-любимите на зрителя персонажи. Някои от тях - певиците Ели Раданова и Христина Миленова - ТИТА, имаха и последваща добра кариера на сцената, където показаха по достойнство таланта си.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right