Добро по време на криза! Стилисти ще помагат на абитуриентки в нужда

Добро по време на криза! Стилисти ще помагат на абитуриентки в нужда

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2682
Добро по време на криза! Стилисти ще помагат на абитуриентки в нужда

На снимката Десислава Христова, Деси Йовева, Бояна Василева и Теодора Митева

Абитуриентските балове са сред най-запомнящите се мигове в човешкия живот. Дори и в условия на пандемия, те имат своята стойност и се превръщат в незабравимо събитие.

Баловете наближават и във връзка с обстоятелствата около ковид кризата, засегнала множество семейства, няколко креативни млади жени от Силистра, са решили да помогнат на 3 абитуриентки, които нямат финансова възможност да се подготвят за празника.

Портал Силистра се свърза с Теодора Митева, която е една от организаторките, за да разкаже повече за идеята им. "За нас ще бъде удоволствие да зарадваме момичетата и да ги накараме да се почувстват специални за този важен за тях ден! Ние ще се погрижим за цялата визия на дамите, осигурявайки им прическа, маникюр, грим, облекло и превоз в деня на бала", сподели тя.

Сред организаториторите на инициативата са салон за красота Microblading and beauty Studio, Теодора Митева - фризьор, Деси Йовева - маникюр, Десислава Христова - микроблейдинг или оформяне на вежди, Бояна Василева - грим. Всяка от тях ще се включи в благородната инициатива, дарявайки рокля, обувки, чанта, аксесоари и др. ❤️

"Нека всеки, който иска да е съпричастен към нашата идея и има желание да помогне - да се свърже с нас на тел.: 0876247857 или 0879383696 или в салона на ул. Неофит Рилски № 6. Ще бъдем много щастливи, ако успеем ЗАЕДНО да зарадваме някого, който има нужда и заслужава своето очаквано тържество!", добави още младата фризьорка.

Живеем във времена, в които имаме нужда да сме солидарни и да си помагаме, за да докажем на себе си и на другите, че сме хора с добри сърца. В името на спомена за своя бал - някога, при други условия, но със същата надежда за прекрасно изживяване на последните моменти в училище, които никога няма да се повторят.

Фотографите на "Портал Силистра" също ще се включат в благородната инициатива, като ще отпечатат и предоставят безвъзмездно всички снимки от балната нощ на момичетата.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right